LUKA DONČIĆ

Luka Dončić je nevihtno zajel košarkarski svet in ponosni smo, da je del #TeamBioSteel kot Global Chief Hydration Officer. Dončićeva košarkarska dominanca se nadaljuje od njegovega 16. leta, leta 2019 je bil izbran za nagrado »Novinec leta« ( Rookie of the year ), v letih 2020 in 2021 pa je bil izbran v All-star ekipo. Luka je navdušen nad hidracijo, tako na igrišču kot izven njega, zato smo mi navdušeni nad medsebojnim partnerstvom in vplivom na naslednjo generacijo športnikov, ki bodo bolje razumeli pomembnost zdrave, naravne hidracije telesa.

PATRICK MAHOMES

Patrick Mahomes je MVP podajalec ( quarterback ) – najbolj vznemirljiv in nadarjen podajalec, ki se je pojavil v zadnjih letih. Mahomes je bil leta 2017 izbran na draftu, leta 2018 pa že odnesel nagrado MVP. Leta 2019 je Mahomes v samo eni tekmi zabeležil 443 jardov in 4 touchdowne, šestkrat pa je v svoji karieri, ki je takrat štela samo 19 tekem, zabeležil vsaj 300 jardov in štiri touchdowne. Mahomes je izdelke BioSteel začel uporabljati ​​preko svojega trenerja, Bobbyja Stroupeja, pred nekaj leti in se od takrat ni ustavil.

CHRISTEN PRESS

Christen Press, napadalka ameriške ženske nogometne reprezentance, je naravna ostrostrelka in dvakratna zmagovalka svetovnega pokala. Zaradi njene hitrosti, ustvarjalnosti in trdoživosti ogroža nasprotno ekipo prav vsepovsod na igrišču. Christen je med najboljšimi strelkami golov v zgodovini USWNT ( Ženska nogometna reprezentanca ZDA ) in je sezono 2020-21 preživela pri Manchester United v angleški Super ligi za ženske. Navdušeni smo, da sodelujemo s Christen pri našem prizadevanju za izobraževanje naslednje generacije športikov glede pomembnosti zdrave, naravne hidracije telesa.