BioSteel športni hiracijski miks lahko pijete pred, med in po katerikoli vadbi ali kadar koli v dnevu. Osebno ga imam na treningih vedno pri sebi, tako da vzdžujem primerno hidracijo telesa ves čas. Dan začnem z BioSteel, zato vem, da sem vedno primerno hidriran. Ezekiel Elliott #TeamBioSteel

Barve v našem hidracijskem miksu izvirajo iz sadja in zelenjave. Ker naš izdelek ne vsebuje umetnih konzervansov, se barve naravno razgrajujejo na soncu. To je povsem normalno! Za najboljšo uporabo izdelka sledite navodilom na deklaraciji in izdelek shranjujte v suhem prostoru in zaščitite pred toploto.

Hidracijski miks je edinstvena formula brez sladkorja in poživil, ki vam lahko pomaga pri vadbi. Kombinacija mineralov, vitaminov B in aminokislin podpira zdravo hidracijo, proizvodnjo energije ter mišično moč in okrevanje, kar vam pomaga, da se najbolje izkažete. To ni energijska pijača ali »pre-workout« izdelek; je zdrav, naraven, boljši za VAS hidracijski produkt!

Ključni so elektroliti! BioSteel športni hidracijski miks vsebuje elektrolite, kot so natrij, kalij, klorid, kalcij in magnezij. Pomagajo uravnotežiti in zadrževati tekočine v telesu, da ostanete primerno hidrirani in ohranjate ionsko ravnovesje telesa! Genie Bouchard #TeamBioSteel

Resnično mi je pomembno, da je BioSteel-ov športni hidracijski miks brez sladkorja in je sladkan z naravnim listom Stevije.

Zavedanje, da ne uživam veliko sladkorja, je zelo pomembno za mojo prehrano, moj življenjski slog in mojo športno kariero. Uživanje veliko sladkorja ima negativne vplive na zdravje. Zaradi BioSteel produktov, me takšni negativni vplivi nikoli ne skrbijo. Tyler Seguin #TeamBioSteel

Obstaja veliko različnih definicij posta. Na splošno naša hidracijska formula ohrani presno stanje, saj ne vsebuje dodanega sladkorja, ki bistveno povečuje raven inzulina v telesu.

Naše telo je sestavljeno iz 60% vode in naše biološke funkcije so močno odvisne od vode. Voda se iz našega telesa nenehno izgublja zaradi znojenja, uriniranja in vseh dejavnosti pri katerih smo aktivni. Dehidracija lahko vpliva na proizvodnjo energije, duševno in kognitivno funkcijo in vzdržljivost. Za optimizacijo vnosa in zadrževanja tekočine se odločite za naše hidracijske produkte.

Imate več vprašanj? KONTAKTIRAJTE NAS